Zettle integration

Se dina kunders produktköp och betalningar i kundhistoriken i Wavy Business

Fredrik Ampler avatar
Skrivet av Fredrik Ampler
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För dig som tar betalt med Zettle by PayPal.
Med vår Zettleintegration sparas dina kunders inköp/betalning från Zettle direkt i kundhistoriken i Wavy Business och du får din prislista från Wavy upplagd i iZettle.

Integrationen kostar 79 kr i månaden.

Gör så här för att koppla ihop Zettle och Wavy:

1. Se till att du kör senaste version av Wavy Business. Hämta till iPhone och iPad i AppStore, och se till att övriga enheter (datorer och Android) går mot https://business.itswavy.com - det är viktigt att samtliga enheter är uppdaterade.

2. Öppna inställningarna (kugghjulet) och gå in på Konton & säkerhet. Där finns nu en iZettleknapp som du trycker på, och sedan loggar in på ditt Zettle-konto (det går endast att synka mot ett (1) Zettle-konto just nu).

Nu är det klart. Din behandlings- och prislista synkas nu till Zettle, och det gör även dina/era bokningar för idag:

Så här tar du betalt i Zettle

1. Klicka på ditt namn så fälls alla bokningar ut:

2. Välj vilken kund det är som du tar betalt av så hamnar den behandlingen på Zettles kvitto, precis som övriga produkter du säljer.

3. Ta betalt som vanligt. När du tagit betalt så hämtas automatiskt alla inköp och totalsumman på på den kunden i Wavy Business:

Hela behandlingslistan i Wavy Business med aktuella priser uppdateras automatiskt i Zettle. Du ser tydligt vilka behandlingar och priser som kommer från Wavy Business, de har fått en egen färg/bild. När du uppdaterar dina priser i Wavy så ändras de automatiskt i Zettle.

Som alltid, hojta till i chatten om du undrar något!