Blockera tid

Hur du markerar tid då du inte vill vara bokningsbar

Robin Jakobsson avatar
Skrivet av Robin Jakobsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga blockeringar (dessa tider kommer alltså inte synas som lediga för kunden när du är bokningsbar) så gå via "Välj behandling" > "Blockering" och välj en plats i Kalendern.

En blockering kan upprepas t ex för varje vardag eller varje vecka.

Man behöver inte lägga blockeringar utanför salongens öppettider (läs mer på Öppettider) eller om salongen är satt i läget ”Ej bokningsbar” (läs mer på Bokningsbarhet).

Vill du blockera en längre period, t ex 3 veckors semester, gör så här:
- Välj behandling
- Välj blockera tid
- Klicka på platsen där blockeringen (semestern) ska börja. Välj längd på blockeringen - så att den täcke tiden för din öppettid (t ex 09.00-18.00) genom att korrigera klockslagen på blockeringen.
- Välj repetition Varje dag
- Gå sedan till datum då blockeringen ska upphöra (t ex 3 veckor bort).
- Klicka på blockeringen och välj Radera (avsluta blockeringen härifrån).