Ladda hem Wavy Business

Hur du laddar hem Wavy Business

Robin Jakobsson avatar
Skrivet av Robin Jakobsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Wavy Business finns för mobiltelefoner, tablets, Mac & PC.

1. Öppna ett konto
    Innan du kan använda Wavy Business så behöver du ett konto. Skriv till oss i chattrutan nere i högra hörnet - så hjälper vi dig direkt! Eller gå till https://wavybusiness.se/ för att lämna dina uppgifter så skapar vi ett konto åt dig.

2. Ladda hem appen
    På en dator (Mac eller Windows), mobiltelefon eller tablet går du till webbsidan https://business.itswavy.com/
    Vi rekommenderar Google Chrome som webbläsare.
    Du kan därefter "Spara på Hemskärmen" så sparas sidan som en App på din enhet.

3. Logga in med ditt mobilnummer.

4. Klart 😁 !

Kontakta oss på 076 686 11 25 eller på chatten om du har några frågor.