För dig som tar betalt med iZettle.
Med vår iZettleintegration sparas dina kunders inköp/betalning från iZettle direkt i kundhistoriken i Wavy Business och du får din prislista från Wavy upplagd i iZettle.

Gör så här för att koppla ihop iZettle och Wavy:

1. Se till att du kör senaste version av Wavy Business. Hämta till iPhone och iPad i AppStore, och se till att övriga enheter (datorer och Android) går mot https://business.itswavy.com - det är viktigt att samtliga enheter är uppdaterade.
  2. Öppna inställningarna (kugghjulet) och gå in på Konton & säkerhet. Där finns nu en iZettleknapp som du trycker på, och sedan loggar in på ditt iZettle-konto (det går endast att synka mot ett iZettle-konto just nu).

Nu är det klart. Din behandlings- och prislista synkas nu till iZettle, och det gör även dina/era bokningar för idag:

Så här tar du betalt i iZettle

1. Klicka på ditt namn så fälls alla bokningar ut:

2. Välj vilken kund det är som du tar betalt av så hamnar den behandlingen på iZettles kvitto, precis som övriga produkter du säljer.

3. Ta betalt som vanligt. När du tagit betalt så hämtas automatiskt alla inköp och totalsumman på på den kunden i Wavy Business:

Hela behandlingslistan i Wavy Business med aktuella priser uppdateras automatiskt i iZettle. Du ser tydligt vilka behandlingar och priser som kommer från Wavy Business, de har fått en egen färg/bild. När du uppdaterar dina priser i Wavy så ändras de automatiskt i iZettle.

Som alltid, hojta till i chatten om du undrar något!