Så här gör du om du redigerar från din mobil (det går förstås bra från dator också).
Se till att dina Facebook- och Instagram-appar är uppdaterade till senaste version.

Börja med att hämta adressen för din salongs bokningssida, den hittar du så här:

1. Öppna Inställningarna (nås via iPad eller dator) i din Wavy Business genom att klicka på Kugghjulet och gå till sidan för Presentation
  2. Skriv av (eller markera och kopiera) hela webbadressen. Se bild:

Öppna sedan Facebook och din salongs egens sida. I exemplet via mobil.

1. Tryck på din befintliga blå knapp (där det står t ex "Skicka meddelande")
  2. Välj alternativet "Välj en annan knapp" (Har du ingen knapp på din sida så sök på rubriken "Om" och längst ned finns Redigera sida. Gå på "Lägg till knapp").
  3. Välj knappen "Boka nu"
  4. Välj "Länk till webbplats" med en liten länk-ikon
  5. Skriv in länken som du hämtade i Wavy Business under Inställningarna i steg 2 ovan, och spara sedan.

För Instagram

1. Öppna Instagram och tryck på kugghjulet:

2. Välj Redigera profil:

3. Skriv in länken från Wavy Business (se steg 2 i exemplet med Facebook ovan):

Spara. Klart!

Ett exempel

Här är ett bra exempel från Stadskronan i Köping som gjort en beskrivning och lagt in en pekande-hand-emoij i sin Biografi som gör att det blir väldigt tydligt: