Wavy Business finns för mobiltelefoner, tablets, Mac & PC.

1. Öppna ett konto
    Innan du kan använda Wavy Business så behöver du ett konto. Skriv till oss i chattrutan nere i högra hörnet - så hjälper vi dig direkt! Eller gå till https://get-wavy.com/ för att lämna dina uppgifter så skapar vi ett konto åt dig.
  2. Ladda hem appen
    På iPad och iPhone kan du ladda hem Wavy Business genom App Store.
    På en dator (Mac eller Windows) eller Android mobiltelefon/tablet går du istället in på denna url: https://business.itswavy.com
    Vi rekommenderar Google Chrome som webbläsare.
    Du kan därefter "Spara på Hemskärmen" så sparas sidan som en App på din enhet.
  3. Logga in med ditt mobilnummer.
  4. Klart 😁 !

Kontakta oss på 076 686 11 25 eller på chatten om du har några frågor.