Skapa en bokning

Skapa en testbokning till dig själv - lär dig hur det fungerar

Robin Jakobsson avatar
Skrivet av Robin Jakobsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj "Välj behandling" och välj sedan en behandling. Välj en plats i Kalendern där den ska börja.

Prova gärna med att göra en bokning till dig själv. Ett tips är att börja med mobilnumret: finns personen på Eniro så får du ett fullständigt namn från början då fylls det i automatiskt. Annars skriv ett namn.
​
Välj "Boka".
Nu finns bokningen i Kalendern och kunden i ditt kundregister.
Du skall nu ha fått ett SMS som bekräftelse. SMS-påminnelsen skickas dagen innan besöket. Klart!