Bokningsbarhet

Hur du styr när du skall vara bokningsbar eller ej

Robin Jakobsson avatar
Skrivet av Robin Jakobsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

"Ej bokningsbar"

Initialt när du startar ditt konto så är din salong satt i "Ej bokningsbar".

• Inga kunder kan boka själva.

• SMS-bekräftelser och SMS-påminnelser skickas (men innehåller inte någon länk till din bokningssida).

• Din salong är inte listad på wavy.nu eller i appen.

"Endast bokningsbar för befintliga kunder"

Det här ett sätt att tillåta dina befintliga kunder att boka själva, men inte nya kunder.

• Bokningssidan är inte listad någonstans

• Bara befintliga kunder kan boka din salong via Wavys bokningssida eller app. De bokar genom att följa länken i SMS:en.

• SMS:en innehåller en länk till din bokningssida.

"Bokningsbar"

Salongen är indexerad av sökmotorer och listas på wavy.nu. Nya kunder kan boka själva.

"Antal månader i framtiden som är bokningsbara"

Den här inställningen reglerar hur många månader framåt som kunderna kan boka in sig i din kalender.

Utöver dessa inställningar så kan du även per behandling styra om den är bokningsbar av kunder.