Wavy Business finns för mobiltelefoner, tablets, Mac & PC.

1. Öppna ett konto
    Innan du kan använda Wavy Business så behöver du ett konto. Skriv till oss i chattrutan nere i högra hörnet - så hjälper vi dig direkt! Eller gå till https://wavybusiness.se/ för att lämna dina uppgifter så skapar vi ett konto åt dig.
  2. Ladda hem appen
    På en dator (Mac eller Windows), mobiltelefon eller tablet går du till webbsidan https://business.itswavy.com/
    Vi rekommenderar Google Chrome som webbläsare.
    Du kan därefter "Spara på Hemskärmen" så sparas sidan som en App på din enhet.
  3. Logga in med ditt mobilnummer.
  4. Klart 😁 !

Kontakta oss på 076 686 11 25 eller på chatten om du har några frågor.