December 2020 kommer vi kunna ta emot intresseanmälningar för Wavys kassa och betallösningar. Godkänd av skatteverket. Molnbaserad vilket gör det smidigt att checka ut kunden via dator eller iPad - direkt från bokningen i Wavy business. Kontakta oss så berättar vi mer om det smidigaste sättet att ha en allt-i-ett-lösning för din salong.

Wavy kan även integreras med iZettle

iZettle är kassalösning som även integrerar med välkända bokföringssystem såsom Fortnox & Visma.

Läs mer på iZettle.com